Back to All Events

Avoimet ovet

  • CrossFit Red Arrow 14 Kimalaisentie Vantaa, 01490 Finland (map)

Once again we open our doors for the community to try out some lessons at our CrossFit box. If you are interested in this event, register your participation by sending us an email at info@crossfitredarrow.com

Welcome!

Avaamme ovemme jälleen kerran kaikille CrossFitista kiinnostuneille. Jos haluat tulla tutustumaan saliimme ja toimintaamme, ilmoita meille sinua kiinnostava tunti osoitteeseen info@crossfitredarrow.com ja varaamme sinulle paikan kyseiselle tunnille. Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä eli varaa paikkasi nopeasti, sillä tunneilla on rajattu osallistujamäärä.

CrossFit - 10.00 - 11.00

CrossFit - 11.15 - 12.15

Kehonhuolto (mobility) - 12.30 -13.30

Tervetuloa!

Earlier Event: March 2
Pilates Kurssi
Later Event: March 30
On Ramp - peruskurssi #10