About_Crossfit.jpg

Mitä on CROSSFIT

CrossFit on "jatkuvasti vaihtelevaa toiminnallista liikettä, joka suoritetaan suurella intensiteetillä”. Tällä tavoin treenaamalla saat kuntosi nousemaan nopeammin kuin harjoittamalla vain yhtä lajia.

Kunto tai yleinen fyysinen valmius (GPP, General Physical Preparedness) määritellään sen mukaan, miten  suoriudut harjoitteistasi aina vain paremmin ja aina vain lyhyemmässä ajassa riippumatta mitä lajia harjoitat.

CrossFit sopii  kenelle tahansa ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Harjoitteet on suunniteltu muunneltaviksi, joten jos et suoriudu mielestäsi jostain annetusta harjoitteesta, niin ei huolta - aina löytyy taso, jolla harjoitteet ja ohjelma saadaan sinunkin kunnollesi ja voimillesi sopiviksi.

MEISTÄ

CrossFit Red Arrow on perustettu vuonna 2018. Tule luomaan kanssamme lämmin ja vieraanvarainen kansainvälinen ilmapiiri kaikenlaisille urheilijoille ikään ja taustaan katsomatta. Pyrimme luomaan mukavan ja rennon yhteisön jäsenillemme, olet sitten 19- tai 95-vuotias. Ovemme ovat aina auki sinulle, riippumatta siitä kuka olet ja mistä tulet. Tavoitteemme on auttaa sinua saavuttamaan ja jopa ylittämään kuntotavoitteesi.