Erityiskurssit

Crossfitin lisäksi järjestämme myös muita kursseja, jotka pidetään viereisessä hallissa. Kurssien alkamisesta ilmoitetaan heti, kun ajankohta varmistuu.

Diapers & Dumbbells.jpg

Diapers & Dumbbells

Diapers & Dumbbells -treenit on suunniteltu auttamaan uusia äitejä palaamaan turvallisesti kuntoilun pariin, pitämään yhteyttä muihin vanhempiin ja kehittämään kestävyyttä, jota he tarvitsevat kasvavien vauvojensa kanssa.  

Treeni keskittyy voima- ja kestävyysharjoituksiin. Treenin aikana myös seurustellaan muiden vanhempien ja heidän vauvojensa kanssa.  

Kenelle tarkoitettu?
Kuten kaikissa treeneissä CrossFit Red Arrow’ssa, Diapers & Dumbbells –treeni tarjoaa yhteisöllisyyttä ja se sopii myös heille, joilla ei ole aikaisempaa CrossFit –kokemusta. Treenit ovat avoimia kaikille äideille (ja kumppaneille) heidän kuntotasostaan riippumatta sekä tietysti vauvoille.

Treenit skaalataan jokaiselle sopivaksi, joten kuka tahansa voi osallistua ja edetä omaa vauhtiaan.

Tule mukaan vauvasi kanssa ja nauti tunnin verran kuntoilusta ja yhteisöllisyydestä.

Mitä tarvitsen?
Palvelumme sisältää pukuhuoneet ja suihkut. Pukuhuoneissa voit hoitaa ja imettää vauvaasi sekä vaihtaa vaipat.

Ota mukaasi tavalliset vauvanhoitotarvikkeet sekä huopa,  jolle voit laittaa vauvasi. Suosittelemme, että tuot vauvan treeneihin rattaissa tai turvakaukalossa, joissa vauvan on mukava olla liikuttaessa kuntosalilla.

Hinta:

Jäsenille: 40€/kk

Uusille jäsenille: alennettu hinta 50€/kk vuoden 2018 loppuun, jonka jälkeen 55€/kk.

Jooga.jpg

JoogA

Joogakurssimme on kokonaisvaltainen kehon voimistamiseen ja venytykseen keskittyvä liikeharjoitus, johon sovelletaan Astanga
-joogan parhaita osia CrossFitin näkökulmasta. Joogassa keskitytään hengitys- ja liiketekniikoihin hitaasti edeten, kehoa halliten ja määrätietoisesti. Näin toimiessa estetään loukkaantumiset ja pysytään notkeana.

Toisin kuin tavallisessa joogassa, me keskitymme vähemmän meditaatioon ja enemmän pitkäkestoisiin ja tehokkaisiin venytyksiin, jotka lisäävät kehon  tasapainoa ja lujuutta.

Kenelle tarkoitettu?
Kaikille! Kaiken muotoiset, kokoiset, ikäiset ja eri sukupuolet ovat tervetulleita joogakursseillemme. Kurssi sopii niin kokeneille joogeille kuin aloittelijoillekin

Kuinka voin aloittaa?
Tarvitset 10 kerran kortin, jonka voit ostaa verkkokaupastamme tai ota yhteyttä osoitteeseen info(at)crossfitredarrow.com. Sinun on myös ilmoittauduttava jäseneksi salillemme WodConnectissa varataksesi tunteja.

Hinta:  120 € / 10x kortti

Mitä tarvitsen?
Mukava ja joustava vaatetus riittää, et tarvitse edes sisäjalkineita. Voit ottaa mukaan oman joogamattosi, mutta salillamme on joogien vapaasti  käytössä olevia mattoja ja voit myös ostaa itsellesi oman maton. Käy verkkokaupassamme tai kysy salilta  lisätietoja.

Milloin tunnit alkavat?
Joogatuntimme alkavat 16. lokakuuta ja ne pidetään tiistaisin ja torstaisin klo 18.00. Rekisteröityäksesi lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info(at)crossfitredarrow.com ja kerro yhteystietosi tai rekisteröidy WodConnect-portaalin kautta.