Tuntikuvaukset

image.png
Fit50_NEA.jpg
On_Ramp.jpg

CROSSFIT & CROSSFIT LITE

CrossFit ja CrossFit Lite ovat ohjattuja treenejä, joilla saat enemmän irti itsestäsi ja  harjoittelustasi riippumatta tasostasi. Päivän treeni (WOD) sopii kaiken tasoisille treenaajille, ja CrossFit Lite on vaihtoehto heille, jotka kokevat WOD:n liian raskaaksi omalle kunnolle.

Kenelle tarkoitettu
CrossFit sopii kaikille! CrossFit on luultavasti kuntourheilun monipuolisin ja muunneltavin muoto. Valmentajat ohjaavat sinua läpi harjoitusten, avustavat tarpeen mukaan sekä auttavat sinua löytämään tasosi sekä optimoimaan suorituksesi.

Kuinka voin aloittaa
Jos et ole koskaan aikaisemmin kokeillut CrossFitia, on sinun osallistuttava On Ramp -kurssille, jossa tutustut perusliikkeisiin. Kurssin suoritettuasi sinulla on perustaidot osallistua turvallisesti kaikkiin tavallisiin kursseihimme. Jos jo olet  CrossFit-osaaja, voit tulla meille ilmaiseksi kokeilemaan! Tule tutustumaan boxiimme, tapaamaan valmentajiamme sekä kokemaan yhteisömme ennen päätöksentekoa - täysin ilmaiseksi!

FIT50

CrossFit sopii kaikille ja kaikenikäisille. Keski-ikäisinä elämme edelleen parhaita vuosiamme, joten miksi emme nauttisi kestävyydestä, korkeista energiatasoista, voimasta ja joustavuudesta.

FIT50 on Crossfit menetelmä, joka auttaa sinua vahvistumaan iästäsi huolimatta.

Kenelle tarkoitettu
FIT50 sopii kaikille, jotka haluavat elää hyväkuntoisina! FIT50 sopii kaikille, jotka uskovat, kuten me, että 50 on uusi 30!

Kuinka voin aloittaa 
Jos et koskaan aikaisemmin ole harrastanut CrossFitia, ota ensimmäinen askeleesi ja osallistu meidän On Ramp-kurssille. Tämän jälkeen voit osallistua FIT50-treenimme  säännöllisesti viikoittain. 
Jos olet jo CrossFit-osaaja, voit tulla meille ilmaiseksi kokeilemaan! Tule tutustumaan boxiimme, tapaamaan valmentajiamme sekä tutustumaan meihin ennen päätöksentekoa -  täysin ilmaiseksi!

ON RAMP

On Ramp -peruskurssilla käydään läpi CrossFitin oleelliset perusliikkeet, jotka opittuasi voit osallistua treeneihin ja WODeihin (Päivän Treeneihin). On Ramp
-peruskurssi suoritetaan kahtena päivänä viikonloppuisin.  Kurssipäivä kestää  kolme tuntia. Hinta on 180 € ja sisältää kahden viikon päivittäisen harjoittelun salillamme kurssin suorittamisen jälkeen.

Varmista paikkasi kurssilla klikkaamalla alla olevaa "Liity" -linkkiä.

Kenelle tarkoitettu
Kurssi on tarkoitettu jokaiselle, joka ei ole koskaan aiemmin  treenannut CrossFitia! Jos olet kiinnostunut uudesta, hauskasta ja tehokkaasta harjoittelusta, tämä on juuri sinua varten! Tule ja kokeile! 

Kuinka voin aloittaa
On Ramp -kurssit järjestetään tarpeen mukaan. Sinulla on mahdollisuus rekisteröityä verkossa tai henkilökohtaisesti salillamme.
Voit halutessasi lähettää meille myös sähköpostia, vastaamme kyselyihin mahdollisimman pian.

Mobility.jpg

MOBILITY (LIHASHUOLTO)

Aktiivinen palautuminen on yhtä tärkeää kuin itse kuntoharjoittelu.

Mobility ohjaa ja opettaa urheilijoille miten lihaksia ja niveliä tulee hoitaa, kun valmistaudutaan treeneihin sekä jäähdytellään treenin jälkeen.

Kenelle tarkoitettu
Mobility sopii kaikille! Vaikka et olisikaan kiinnostunut CrossFitistä, mobilityharjoitukset voivat helpottaa suuresti elämääsi.
Kroonisesta nivel- tai lihasten jäykkyydestä ja arkuudesta kärsivä voi saada  helpotusta elämän laatuun treenin avulla.

Tule mukaan
Tunnit järjestetään viikoittain, eikä osallistuminen vaadi On-Ramp alkeiskurssin suorittamista.

Kokeile ilmaiseksi!

SOVELTAVA CROSSFIT

Kun sanomme, että CrossFit sopii kaikille, tarkoitamme sitä myös.  CrossFit -ohjelmamme on suunniteltu niin tilapäisesti kuin pysyvästi vammautuneille, jotka eivät ole luopuneet pyrkimyksestään parantaa kuntoaan, ja myös niille, jotka vasta aloittavat kuntonsa kohottamisen. 

Kenelle tarkoitettu
Tämä ryhmä koostuu fyysisesti ja psyykkisesti heikkokuntoisista tai pysyvästi vammautuneista ihmisistä, jotka haluavat parantaa kuntoaan. Nämä treenaajat jakautuvat yleensä kolmeen ryhmään: ylävartalo, alavartalo ja istuvat urheilijat. 

Toisin sanoen, Soveltava CrossFit yksinkertaisesti auttaa suoriutumaan arjen tehtävistä  helpommin ja nopeammin. Meillä on yhteisö, jossa voit treenata kykyjesi mukaan.
 

Kuinka voin aloittaa
Ensikertalaisille järjestetään vammautuneille urheilijoille suunniteltu On Ramp -kurssi, jossa opetetaan ryhmätreeneissä tarvittavia tekniikoita.